1. Kiinan workshop-kierros järjestetään toukokuun puolivälissä. Kierroksen aikana järjestetään seminaari ja workshop viidessä Kiinan kaupungissa. Ostajiksi kutsutaan tärkeimmät vakiiintuneet Suomi-tuottajat sekä uusia potentiaalisia matkanjärjestäjiä.
2. Aikakausilehti Matkailusilmä. Ilmestyy neljä kertaa vuodessa.
3. Iso-Britannia (Lontoo), Japani (Tokio), Kiina (Peking), Shanghai,Hong kong, Italia ja Ranska (pariisi), Saksa, Sveitsi, Itävalta, Benelux (Berliini), USA (New York) ja Venäjä ja Ukraina (Helsinki ja Moskova)
4. Päätehtävän Suomen matkailullisen imagon kehittäminen maailmalla. , markkinatiedon hankinta ja analysointi matkailuelinkeinon tarpeisiin, laadukkaan tuotekehityksen ja tuotteistamisen edistäminen.
5. Facebook,twitter,instagram, e weibo ja vk. Tavoite on tavoittaa kohderyhm äkasvattaen Suomen tunnettuutta ja haluttavuutta matkailumaana. Inspiroida, ohjata uusia, potentiaalisia matkailijoita visitFinlandi.comiin, Korjaustarpeiden kerääminen matkailun tuotekehitykseen.
6. Elämyksellinen ja vahvasti visuaalinen, koostuen Suomen matkailullisia helmiä esittelevistä artikkeleista.
7. yrityksille ja organisaatioille on tarjolla yritys- ja organisaatiokohtaisista sparrausta esim kansainvälistymisvalmiuksien arviointiin, kansainvälistymissuunnitelman tekoon ja oikeudenjakelukanavien kartoittamiseen liittyen.
8. Tuotekampanioilla, PR- ja mediatyön avulla, B2B-markkinoinnin tavoitteena on lyhyen ja pidemmän aikavälin myynninedistäminen ja liidien mahdollistaminen yhteistyökumppaneille.
9. Nordic Blogger Experience, Lapp Dance- Urban Finnish Culture from South to North, Sibelius 150, White Nights ja The Land of 188,000 Lakes.
10. Lapin matkailustrategia, ruokamatkailu, lentoliikenne, pohjoismaiden kansainvälinen profilointi- ja asemointi, kesän luontoaktiviteettien kehittämisstrategia, Hyvinvointmatkailustrategia, talvimatkailustrategia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti